back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Mladen Dulić iz Laktaša izvršio samoubistvo: Ovo je video na kojem je ismijavan tokom prijavljanja za posao

Mladen Dulić, momak iz Laktaša koji se pojavljuje na snimku koji kruži društvenim mrežama na kojem mu se rugaju, izvršio je samoubistvo.

Sudeći po komentarima, mladić je tražio posao na benzinskoj pumpi, zbog čega ga je čovek koji ga je “intervjuisao” ismevao.

Motiv samoubistva još uvijek nije poznat.

– Ono u šta su se ljudi pretvorili je zabrinjavajuće. Neka te ovaj kreten koji te je snimao i svi koji su učestvovali u iskustvu nose na duši do kraja života. Počivaj u miru Mladene, jedan je od komentara ispod videa.

Iz Policijske uprave Banjaluka za Nezavisne je potvrđeno da je Policijskoj stanici Laktaši na području ovog grada prijavljeno samoubistvo, te da su policijski službenici preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, rekla je Milana Stojanović, portparol banjalučkog javnog tužilaštva.

Kako prenosi Srpskainfo, otac se kući vratio biciklom i vidio da su vrata pušnice otvorena, ali u početku nije ništa sumnjao. Nakon toga, otac je navodno ugledao sina u sobi za pušenje i pokušao da ga spasi.

www.oslobodjenje.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima