13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Mostarac s heroinom ”pao” kod Širokoga Brijega

Policija je u Ljutom Docu kod Širokog Brijega uhapsila Mostarca, gdje je pronašla heroin.

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i distribucije opojnih droga, u ponedjeljak,24. oktobar2022. godine u 20:00 sati u mjestu Ljuti Dolac, Široki Brijeg, policijski službenici Policijske uprave Široki Brijeg zaustavili su i kontrolisali osobno motorno vozilo marke VW Cady’, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljaoIV (36)odMostar.

Tom prilikom policijski službenici su kod navedenog lica pronašli i privremeno oduzeli, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, dvije rolne u kojoj se nalazi supstanca koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Dana IV u prostorijama PU Široki Brijeg provedena je kriminalistička obrada prilikom koje je saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo.Posjedovanje i omogućavanje konzumiranja opojnih drogaiz čl. 239 KZ FBiH.

Po okončanju predmeta protiv imenovane IV(36) biće dostavljen izvještajŽupanijsko tužiteljstvo ŽZHu Širokom Brijegu o navedenom kaznenom djelu, objavljeno je u utorak na web stranici MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Post Mostar sa heroinom “pao” kod Širokog Brijega prvi put se pojavio na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima