13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Premijer liga BiH: FK Igman u nedjelju 18. septembra igra sa HŠK Zrinjski

FK Igman će u nedjelju 18. septembra 2022. godine  sa početkom u 17:00 sati  gostovati u Mostaru gdje će u okviru 11. kola Premijer lige BiH igrati utakmicu protiv HŠK Zrinjski.

„Odigrali smo bitnu utakmicu sa Tuzla City-em. Pobijedili smo ekipu koja je prva na tabeli. Neki igrači neće moći igrati narednu utakmicu jer imaju po tri žuta kartona, a imamo i povrijeđenih igrača. Igrači koji su ostali u rosteru daju svoj maksimum, imaju kvalitet i vjerujem u njih. Najbitnije je dati maksimum“ – kazao je Adnan Elezović, šef stručnog štaba FK Igman.

radiokonjic.ba

16.09.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima