20.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Prvi Festival stand-up komedije, Konjic 26.augusta 2022.

U petak, 26.augusta u našem gradu  će biti organizovan prvi  Festival stand-up komedije. Biće to najnasmijanija noć kako kažu organizatori. Show počinje u 20 sati s tim što već od 18 počinje muzički program uz DJ-a.

Na prvom Festivalu stand up komedije će nastupiti četiri poznata stand up komičara, koji već godinama nasmijavaju region ali i publiku širom svijeta. Za odličnu atmosferu biće zaduženi Peđa Bajović, Srđan Olman, Srđan Jovanović I Omer Hodžić.

Organizatori ovog događaja su Ajdin Pašić, Vanja Alikadić i Dino Džumhur, a Ajdin je za Radio Konjic, između ostalog poručio:

prvi festival stand-up komedije, konjic 26.augusta 2022.
Ajdin Pašić, jedan od organizatora Festivala stand up komedije u Konjicu; photo Ajdin Pašić fb

“Festival se trebao održati još prije dvije godine ali je zbog pandemije korona virusa to prolongirano. Festival će se odrzati u Ljetnom kinu Narodnog univerziteta a kapije će biti otvorene već od 18 sati. Osim stand up komičara, za dobru atmosferu zaduzen je i DJ Omar Kudović pa ćemo moći čuti fantastičnu Rockabilly muziku. Biće tu i svjetlosni show, kutak za fotografisanje, uz podršku prijatelja i sponzora organizujemo događaj na kojem će svima biti zabavno. Peđa Bajović, Srđan Olman, Srđan Jovanović kao izvođači i Omer Hodžić koji ima ulogu izvođača i voditelja garantuju dobar provod i mnogo smijeha. Ono što je počelo kao večer stand up komedije u caffeu Garage, pretvorilo se u Festival”.

prvi festival stand-up komedije, konjic 26.augusta 2022.
Konjic Stand up Fest

Karte već sada možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 7 KM u caffeu svakim danom od 12h do 16h i od 20h do 23h. Na dan održavanja festivala, cijena karte je 10 KM.

radiokonjic.ba

17.08.2022.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima