17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

PU Konjic: Jutros obustava saobraćaja za teretna vozila preko prevoja Ivan sedlo

Rukovodilac Operativnog centra Policijske uprave Konjic Ismail Kadić je informisao za radiokonjic.ba da su jutros u 8:30 sati bili prisiljeni da uvedu obustavu saobraćaja za teretna vozila, odnosno šlepere i kamione sa prikolicom na magistralnom putu M17 Sarajevo – Mostar, preko prevoja Ivan sedlo, s obzirom da je došlo do određenog zastoja u odvijanju saobraćaja na dijelu u Zukićima.

Kamioni i šleperi se isključuju iz saobraćaja u Podorašcu, Kanjini i prema jugu. Putna služba „Sarajevoputeva“ radi na raščišćavanju u mjestu Zukići i nadamo se da će uskoro put biti pročišćen i omogućeno normalno odvijanje saobraćaja.
Kada je riječ o dijelu magistralnog puta prema Jablanici, u Lendavi, saobraćaj se odvija, a putne službe koje rade na održavanju puteva, su na terenu.
Saobraćaj se preko prevoja Makljen za sada odvija uz upotrebu lanaca. Putna služba je na terenu i nadamo se da će tako i ostati i u toku dana.
Saobraćaj se odvija i prema Glavatičevu, putna služba čisti i nema zastoja“
– informisao je Ismail Kadić.
.

pu konjic: jutros obustava saobraćaja za teretna vozila preko prevoja ivan sedlo
Rukovodilac OC PU Konjic Ismail Kadić
pu konjic: jutros obustava saobraćaja za teretna vozila preko prevoja ivan sedlo
Konjic, 21.01.2023, foto Emira Sultanić

radiokonjic.ba

21.01.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima