13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

U Bijeloj gorio električni stub

Intervenisali pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Konjic i uposlenici JP Elektrodistribucije Mostar

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Konjic oko 18 sati su dobili poziv da u selu Bijela izbija vatra na električnom stubu. Izlaskom na teren i u saradnji sa uposlenicima JP Elektrodistribucije Mostar, vatru su stavili pod kontrolu.

Ekipa iz JP Elektrodistribucije ostala je na terenu kako bi riješili problem i kako bi stanovnici Bijele imali nesmetanu opskrbu električnom energijom.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice bili su na terenu od 18:08 do 19 sati, potvrdio je za radiokonjic.ba dežurni u vatrogasnoj službi.

radiokonjic.ba

07.11.2022.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima