back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Doktori se i dalje bore za život žene u koju je muž pucao iz lovačke puške

Žena iz Doboja čiji su inicijali AM, koju je njen suprug upucao iz lovačke puške, priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno joj je životno ugrožena, a dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rečeno je Srni u UKC-u.

Iz UKC-a navode da je žena imala povrede grudnog koša i abdomena. Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivnu njegu Dragan Rakanović rekao je da je žena operativno zbrinuta u Opštoj bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, a potom i u UKC-u.

Pacijentica je primljena u Urgentni centar UKC-a u subotu, 29. oktobra, i hospitalizirana u Klinici za anesteziju i intenzivnu njegu, saopćeno je iz UKC-a, prenosi Federalna.ba.

www.oslobodjenje.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima