back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Vlahovićev agent govorio je o stanju ozljede srpskog reprezentativca

Fudbalsku reprezentaciju Srbije za osam dana očekuje debitantski meč na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv petostrukog šampiona Brazila.

Naša selekcija ima veliki napadački potencijal, koju predvode fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović i jedan od najtraženijih igrača u prošlom zimskom prelaznom roku i igrač Juventusa Dušan Vlahović.

Neposredno pred najveću fudbalsku egzibiciju, obojica su zbog povreda propustili utakmice u svojim klubovima, ali bi prema najavama trebalo da od početka nastupaju u dresu reprezentacije.

Njegov agent Darko Ristić za “Gazetu dello sport” govorio je o Vlahovićevoj povredi.

To je veoma nezgodna povreda. Dušanu je bilo veoma teško što prethodnih nedelja nije mogao da bude sa timom. Hvala Bogu povreda nije ozbiljna, pa se svi nadamo da će Dušan biti 100% spreman za prvi meč sa Brazilomrekao je Ristić.

Osvrnuo se i na mogućnost da se Sergej Milinković-Savić pridruži Vlahoviću, pored Filipa Kostića, u Juve.

Sergej je odličan igrač, klasa. Ako odluči da napusti Lazio, svaki tim će imati pojačanja. On i Dušan očigledno dobro sarađuju u reprezentacijirekao je agent jednog od najboljih svjetskih napadača.

Ristić je ispričao i svoje utiske o svom igraču otkako je nosio dres Stare dame iz Torina.

Dušan se ne menja. On je igrač koji svakim danom napreduje, a iako je još mlad, uvijek je bio izuzetno profesionalan. Nekada je bio ovakavrekao je fudbalski agent.

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima