back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Bajramska čestitka premijera Nermina Nikšića

Povodom nastupajućeg praznika Ramazanskog bajrama premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu.

– Ramazanski bajram je prije svega vrijeme nagrađivanja vjernika za istrajan post, požrtvovanost, strpljenje i pokornost u mjesecu ramazanu. Želim da kroz cijelu godinu gajimo zajedništvo iskazano u svetom mjesecu, toleranciju, zbližavanje, razumijevanje i velikodušnost koji se prožimaju i kroz dane Bajrama, slaveći ga sa porodicom, prijateljima i komšijama.

Ne zaboravimo da u duhu naših tradicionalnih vrijednosti budemo uvijek usmjereni jedni na druge i zajedno gradimo ljepšu, mirniju i sretniju budućnost za našu djecu. Neka radost Ramazanskog bajrama obasja domove vjernika, a svima nama zajedno donese blagoslove, mnogo zdravlja, sreće, te ličnog i općeg zadovoljstva.

Bajram Šerif Mubarek Olsun! – poručio je premijer Nikšić.

radiokonjic.ba/vladafbih

09.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima