back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Dan Armije RBiH: Čestitka gradonačelnika Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Grede

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda uputili su čestitku povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine, u kojoj se navodi:

“U povodu 15. aprila Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke, sa željom da obilježavajući ovaj značajan datum iz naše novije historije nikada ne zaboravimo one koji su za našu i slobodu naše domovine, Bosne i Hercegovine, položili svoje živote.

Dokumentovanje historije, pisana svjedočanstva, kontinuirane aktivnosti kojima se njeguje kultura sjećanja, trajna je obaveza svih onih koji su bili učesnici odbrane tokom agresije, kako bi generacije koje dolaze bile upoznate sa herojskom borbom za slobodu Bosne i Hercegovine i opstanak svih nas na ovom prostoru.

Iz tog razloga još jednom čestitajući Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine, čestitamo svim istinskim patriotama na trudu i energiji koje ulažu kako bi se Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine obilježio na dostojanstven način” – navodi se u čestitki gradonačelnika Konjica Osmana Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Konjic Kenana Grede. 

dan armije rbih: čestitka gradonačelnika ćatića i predsjednika gradskog vijeća grede

radiokonjic.ba/Grad Konjic

15.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima