back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: Večeras omladinski iftar i prikupljanje sredstava za Palestinu

Mreža mladih MIZ Konjic večeras organizuje iftar za mlade...

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

SIPA: U akciji “Paravan” uhapšene tri osobe u Mostaru, Međugorju i Konjicu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)...

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

Dođite Da Vam Pokažemo šta Je Burek, A šta Sirnica

Reprezentacija Bosne i Hercegovine i njeni navijači su u Podgorici proteklog vikenda naišli na srdačnu dobrodošlicu Crnogoraca.

Atmosfera u gradu, a onda i na stadiona bila je sjajna, a BH Fanaticosi su se danas zahvalili na gostoprimstvu i poslali zanimljivu poruku Crnogorcima.

Naime, pažnju javnosti su privukle “provokacije” crnogorskih navijača, koji su skandirali “burek sa sirom”, a BH Fanaticosi su im poručili da dođu u našu zemlju u septembru, kada ova dva tima igraju novi meč, da bi im oni pokazali šta je burek, a šta sirnica.

“Ovom prilikom navijačka grupa BHFanaticos se zahvaljuje na dočeku i korektnosti normalnim stanovnicima Crne Gore. Aplauzom ispraćena himna, korektno navijanje i odnos tokom cijele utakmice i dolaska su primjer za mnoge. Manju grupu idiota koji mrze zemlje u kojim su rođeni, kako kod njih, tako i kod nas, nećemo posebno spominjati – oni su sami sebi kazna. Poseban pozdrav navijačkim suparnicima sa sjeverne tribine, nadamo se da ćemo imati priliku da vas ugostimo na isti način i pokažemo vam šta je burek, a šta sirnica”, napisali su BH Fanaticosi.

Objava BHF žele ugostiti Crnogorce: Dođite da vam pokažemo šta je burek, a šta sirnica pojavila se prvi puta na Gol.ba.

gol.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima