back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

FK Igman: Mulalić više nije trener kluba

Iz FK Igman za radiokonjic.ba je danas potvrđeno da Edis Mulalić više nije šef stručnog štaba Igmana. Potvrđeno je, također, da je klub napustio i sportski direktor Igmana Zajko Zeba.

Iz kluba su naveli da su sve aktivnosti usmjerene na predstojeće susrete u prvenstvu.

Igman, koji se nalazi na 10. mjestu sa 28 bodova, u 29. kolu Wwin lige u ponedjeljak, 29. aprila, igra gostujuću utakmicu sa ekipom Tuzla City, koja ima bod manje od konjičkog premijerligaša,  te je meč od velike važnosti za obje ekipe.

Igman će u ovom meču voditi Adnan Elezović, koji je bio trener kluba 2022. godine kada se klub prvi put plasirao u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

fk igman: mulalić više nije trener kluba
Adnan Elezović

Igman će, nakon sutrašnjeg meča, u 30.kolu gostovati kod ekipe Zvijezda 09, potom dočekuje Željezničar, a nakon toga će na gostovanje kod Borca i u posljednjem kolu dočekuje Zrinjski.

Edis Mulalić je FK Igman preuzeo 4. oktobra 2023.godine, a ima skor od pet pobjeda, četiri remija i deset poraza.

Iz FK Igman su na fb stranici kluba objavili da je klub u završnoj fazi priprema uoči meča protiv ekipe Tuzla City.

radiokonjic.ba

28.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima