back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Juniori KK Konjic pobjednici kupa u Srebreniku

Juniorska ekipa Košarkaškog kluba Konjic jučer je imala uspješan nastup na Yavuz Cupu u Srebreniku, u organizaciji Košarkaskog kluba Gradina Yavuz, gdje je osvojila prvo mjesto.

Juniori Konjica (2007/08) u polufinalnom susretu savladali su ekipu KK Živinice rezultatom 77-67, a u finalu su pobijedili ekipu Lukavca rezultatom 85-68.

juniori kk konjic pobjednici kupa u srebreniku

Trener juniora KK Konjic Mirza Lizde je izjavio za radiokonjic.ba da je na ovom turniru nastupilo i nekoliko mlađih igrača koji su 2009. godište, te da je najmlađi učesnik bio Omar Masleša 2010. godište.

Iz konjičke ekipe su i najkorisniji igrač turnira Mirza Ždralović, kao i najbolji strijelac turnira Dino Bubalo.

Kadetska ekipa KK Konjic je odigrala prijateljsku utakmicu protiv domaće ekipe Gradine Yavuz, u kojoj je poražena minimalnim rezultatom 65-64.

juniori kk konjic pobjednici kupa u srebreniku
Kadetska ekipa KK Konjic

radiokonjic.ba

28.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima