back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

HRVATSKA: Vozač iz BiH 10 dana iza rešetaka nakon sudara na granici

Šezdesetčetvorogodišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine koji je u ponedjeljak izazvao saobraćajnu nesreću na graničnom prijelazu Stara Gradiška i pobjegao sa lica mjesta određen je pritvor od deset dana.

“Sud je u presudi odredio novčanu kaznu, zabranu korištenja strane vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od šest mjeseci i kaznu zatvora u trajanju od 10 dana. Dana 19. jula oko 14 sati predat je sudskoj policiji u zatvoru u Požegi”, kazali su iz policije, prenose Nezavisne.

Podsjećamo, državljanin BiH (64) je upravljao pod dejstvom alkohola i tokom vožnje prešao na lijevu saobraćajnu traku i udario u automobil koji je stajao u redu ispred graničnog prelaza, a potom pobjegao sa lica mjesta. nesreće. On je zatečen ispred graničnog prelaza Gradiška u BiH, nakon čega se vratio na mjesto nesreće.

HRVATSKA: Vozač iz Bosne i Hercegovine 10 dana iza rešetaka nakon sudara na granici pojavio se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]