14.4 C
Konjic
30 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Konjic: Firma “Bujice” angažovala radnike iz Nepala

Jedan od gorućih problema u BiH je nedostatak radne...

Brzom intervencijom konjičkih vatrogasaca spriječena veća šteta na vozilu

Konjički vatrogasci brzom intervencijom spriječili su veću materijalnu štetu...

Lukomir: “Luka (ne)mira”?

Uvijek pišu da je u Lukomiru sve dobro, a...

Tko su kandidati za Premijer ligu?

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine,...

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod...

Lana Pudar: Jako sam sretna i nadam se da ću vas i dalje činiti ponosnim

Lana je osvojila 6. mjesto na utrci 200 metara delfin, a to je ujedno i najbolji rezultat kada je u pitanju bh. plivanje ikada.

“Nakon Laninog učešća na Svjetskom prvenstvu osjećamo i obavezu da se obratimo bh. javnosti. Podrška nam mnogo znači”, rekao je Lanin trener Damir Đedović, a potom se osvrnuo i na samo učešće male bh. sirene na Svjetskom prvenstvu:

“Lana je na utrci 200 metara delfin uspjela doći do šestog mjesta. Tako je postala najbolje plasirana Evropljanka u finalu. Na 100. metara delfin zauzela je osmo mjesto i to su rezultati koji su kompletan stručni tim na čelu sa trenerom Goranom Grahovcem učinili prezadovoljnim. Nadam se da ćemo i u narednom periodu uspjeti održati taj nivo rezultata”

Veliki broj obaveza u ovom periodu.

“Imali smo zaista veliki broj zahtjeva, upita, molbi za gostovanjima u raznim emisijima, dnevnicima, ali zaista nećemo stići biti medijski aktivni u ovom periodu budući da Lani ide takmičenje za takmičenjem. Već za dva dana putuje na Mediteranske igre u Alžir. Nakon toga na Evropsko juniorsko prvenstvo. Nakon toga nas očekuje Evropsko seniorsko prvenstvo i kao šlag na sve teo tu je i učešće na Svjetskom juniorskom prvenstvo”, istakao je Đedović koji se još jednom zahvalio svima na ogromnoj podršci.

Nakon toga javnosti se obratila i Lana Pudar.

“Osjećam potrebu da se zahvalim svima na podršci. Imam odličnu podršku od početka sjajnih rezultata. Moram se složiti s trenerom. Zadovoljna sam rezultatom i ovo je pokazatelj da su treninzi u proteklom periodu bili jako dobri. U dobroj sam formi i nadam se da ću je uspjeti održati i postići još bolje rezultate u narednim takmičenjima koje nas očekuju. Radujem se odlasku na Mediteranske igre i nadam se da ću vas na kraju ove sezone kada budemo rezimirali utiske da ćemo biti sretni, zadovoljni i da ću vas sve učiniti ponosnim”, rekla je sjajna Lana Pudar. prneosi “N1“.

PROČITAJ:   KOMENTAR / Jakirović sada mora pokazati da je kompletan

www.haber.ba

javno.ba

mostarski.info

Možda vas zanima