Drugi upravo čitaju

Konjic: Zatvorena 17. manifestacija “Dani Sejfullaha ef. Prohe”

Elvedina Cokoja Hebib dobitnica nagrade “Sejfullah ef. Proho” za...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik turnira “Konjic Open 2024”

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik je...

Udruženje “Žena za ženu” Konjic dodijelilo ovogodišnja priznanja

Večeras je Udruženje za pomoć i edukaciju “Žena za...

Novogodišnja čestitka

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Nove 2024.godine uputili su čestitku

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Gradskog vijeća Konjic Kenan Greda u povodu Nove 2024.godine uputili su čestitku u kojoj se navodi:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

U svoje ime i ime svojih saradnika upućujemo vam iskrene čestitke u povodu Nove 2024.godine sa željom da bude ispunjena mirom, zdravljem i ličnim zadovoljstvom.

Trudimo se da u 2024.godini budemo aktivni i predani u domenu svog djelovanja, čineći time našu zajednicu uspješnijom i boljom za život svakog pojedinca.

Sa iskrenim željama da godinu koja je pred nama pamtimo po uspjesima, napretku i razvoju našeg Konjica u svakom pogledu, pozivamo vas da svojim djelima i idejama pokažemo koliko volimo ovaj grad i želimo dobro svima.

Sretna Nova godina!

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima