11.5 C
Konjic
22 ožujka, 2023

Drugi upravo čitaju

Planska isključenja

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnica...

Danas 73. rođendan PD „Igman”

Privredno društvo Igman Konjic danas obilježava 73.godišnjicu rada. Direktor...

Obilježen Dan Srednje škole Konjic

Danas se obilježava Dan Srednje škole Konjic, a tim...

Grad Konjic nagradio najuspješnije studente

Program obilježavanja 1.marta, Dana nezavisnosti BiH, i 3.marta, Dana...

Šumarstvo “Prenj” Konjic: Danas pošumljen lokalitet Repovica sa hiljadu novih sadnica crnog bora i kedra

Radnici Službe za uzgoj i integralnu zaštitu Šumarstva “Prenj”...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Orhan Špago novi igrač KK Zrinjski

Orhan Špago je novi igrač Košarkaškog kluba Zrinjski Mostar. Orhan je dobio poziv od KK Zrinjski da nastupa za njih u Premijer košarkaškoj ligi BiH. Tim povodom razgovarali smo sa Orhanom Špagom koji je govorio o transferu u Zrinjski, atmosferi u klubu  kao i podršci porodice.

„Preko ljeta sam se pripremao sa trenerom Nevenom Pejkovićem, radio sam na sebi nakon čega sam dobio poziv od uprave KK Zrinjski i uslovi su mi se svidjeli. Mi smo veoma mlada ekipa, svi smo željni dokazivanja i ponašamo se kao velika porodica u klubu. Cilj nam je da napredujemo i igramo što bolje, ne volimo da gledamo mnogo unaprijed“ – kazao je za radiokonjic.ba Orhan Špago, košarkaš.

„Mišljenja sam da neću ništa dobiti u životu ako nisam za to i radio. Želim da maksimalno iskoristim 24 sata koja su ispred mene.  Svim mladim košarkašima i košarkašicama bih preporučio igranje basketa, jer to mnogo znači za iskustvo“ – dodao je Špago.

S obzirom da radne dane provodi u Mostaru istaknuo je da mu najviše nedostaje brat koji je njegova najveća podrška, kao i roditelji.

„Nedostaje Konjic, prijatelji i porodica ali najviše mi nedostaje brat. Bez njegove podrške i ljubavi sve bi ovo bilo teže. On je kroz moju čitavu karijeru bio moja najveća podrška, od samih početaka je  vjerovao u mene, čak i kada ja ne bih vjerovao u sebe on je uvijek razgovarao sa mnom i usmjeravao me.  Roditelji mi se uvijek obraduju kad se vidimo, bude im žao kad moram da idem ali znaju da je to put koji sam ja odabrao i podržavaju me u tome“ – kazao je Špago.

radiokonjic.ba

13.10.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima