7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Požar u ugostiteljskom objektu u Čelebićima

Konjički vatrogasci su u noćnim satima bili angažovani na gašenju požara u ugostiteljskom objektu na plaži “Patak” u Čelebićima. Požar je ugašen, a o svemu je informisana PU Konjic.

“U 00:40 sati patrola policije Policijske stanice za bezbjednost i saobraćaj Konjic, obavjestila je da su na obali Jablaničkog jezera, na plaži zvanoj “Patak” u mjestu Čelebići, uočili da gori prizemni objekat vlasnika K.Š. 1961. godište iz Čelebića. Patrola Policijske stanice Konjic na licu mjesta je utvrdila da su ulazna vrata na objektu odvaljena. Objekat nije bio priključen na električnu mrežu, tako da se može zaključiti da je najvjerovatnije došlo do zapaljenja pomenutog objekta. Vatrogasci PVJ Konjic su ugasili požar, a lice mjesta je obezbjeđeno od strane patrole policije do vršenja uviđaja. U jutarnjim satima očekuje se dolazak inspektora protupožarne zaštite iz MUP-a HNK gdje će zajedno sa službenicima odjeljenja kriminalističke policije izaći na lice mjesta, radi vršenja uviđaja i ispitivanja uzroka požara” za radiokonjic.ba informisao je rukovodilac OC PU Konjic Ismail Kadić  

radiokonjic.ba

11.04.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima