17.8 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju PU Konjic za period od 14. do 21. novembra iz oblasti kriminaliteta evidentirano je 8 krivičnih djela: 7 na području Konjica i 1 na području Prozora.

Javni red i mir je narušen 2 puta na području Konjica.

Iz oblasti saobraćaja evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda: 8 na području Konjica i 6 na području Jablanice.  U ukupnom broju saobraćajnih nezgoda teže tjelesne povrede konstatovane su kod dva lica na području Konjica. Lakše tjelesne povrede konstatovane su kod jednog lica na području Jablanice, dok su povrede neutvrđenog stepena konstatovane kod dva lica na području Konjica.

radiokonjic.ba

21.11.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima