back to top

Drugi upravo čitaju

Aktuelno: Ministarstvo za pitanja boraca HNK

Ministarstvo za pitanja boraca HNK u postupku je donošenja...

Salih ef. Jusufović: “Mjesec ramazan je mjesec preporoda naših duša”

U džematu Čelebići kao i svake godine organizuje se...

Grad Konjic: Javni poziv za podnošenje zahtjeva za podsticaj u poljoprivrednoj proizvodnji

Grad Konjic je objavio Javni poziv za podnošenje zahtjeva...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

U izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

„Uskrs je prilika da se družimo, radujemo i veselimo“

Radost ovogodišnjeg Uskrsa i ove će godine stariji stanovnici...

Skupština HNK: Javni uvid i rasprava o Nacrtu dopune Prostornog plana HNK

Objavljuje se javni uvid i rasprava o Nacrtu dopune Prostornog plana Hercegovačko- neretvanskog kantona, (u daljnjem tekstu: Nacrt dopune Plana).

Za vrijeme trajanja javnog uvida u Nacrt dopune Plana, isti će biti dostupan u analognom obliku za javni uvid u prostorijama Ministarstva građenja i prostornog uređenja HNK, Zavod za prostorno uređenje HNK, Stjepana Radića br. 3, u roku od 30 dana svakim radnim danom od 9:00 do 11:00. Javni uvid u Nacrt Plana dostupan je i na službenoj web-stranici Skupštine HNK: www.skupstina-hnz-k.ba ( https://skupstina-hnz-k.ba/ostalo/ )

Javna rasprava o Nacrtu dopune Plana, sa stručnim obrazloženjem nositelja izrade Plana, održat će se u prostorijama Skupštine HNK. Vrijeme održavanja javne rasprave bit će objavljeno u javnim medijima i na web-stranici Skupštine HNK: www.skupstina-hnz-k.ba

Prijedlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja na Nacrt dopune Prostornog plana HNK mogu se podnijeti u trajanju od trideset (30) dana od dana objave javne rasprave.

Primjedbe, prijedloge, sugestije i mišljenja na Nacrt dopune Plana (s navedenim imenom, prezimenom i punom adresom i brojem telefona predlagatelja) mogu se dostaviti na adresu: Ministarstvo građenja i prostornog uređenja HNK, Stjepana Radića br. 3. Mostar, s napomenom: „za Nacrt dopune Prostornog plana Hercegovačko-neretvanskog kantona” kao i davanjem primjedbi, prijedloga, sugestija i mišljenja u zapisnik za vrijeme trajanja javne rasprave. Primjedbe, prijedlozi, sugestije i mišljenja koja nisu dostavljena u roku neće se uzeti u razmatranje.

radiokonjic.ba/Skupština HNK

19.03.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima