Drugi upravo čitaju

Sutra počinje šahovski turnir “Konjic Open 2024”

Šahovski klub „Igman“ Konjic organizator je 13.međunarodnog rejting šahovskog...

Konjic: Danas svečano otvorena dva obnovljena školska igrališta

Danas su okviru programa obilježavanja predstojećeg državnog praznika,  1....

Promovisana 17. generacija mlađih inspektora MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona

U Agenciji za usavršavanje i stručno školovanje kadrova jučer...

Mladi Konjica podizanjem zastave na Vrtaljici poslali snažnu poruku mira, zajedništva i tolerancije

Podizanjem prve zastave međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine...

Konjic: Održana info-sesija na kojoj je predstavljen projekat “Diaspora Invest”

U Sali Gradskog vijeća danas je organizovana info-sesija USAID-ovog...

Usaglašena izjava igrača Mjesne zajednice Neretvica

Igrači MZ Neretvica, koja je pobjednik Turnira mjesnih zajednica u malom fudbalu, oglasili se saopštenjem

 “U cilju objektivnog informisanja naših navijača i cjelokupne šire javnosti, a u vezi osvojene novčane nagrade sinoćnjom pobjedom u finalu Turnira mjesnih zajednica u malom fudbalu (100.000,00 KM), igrači MZ Neretvica ističu da će konačna odluka o prijedlozima za utrošak navedenih sredstava biti donesena naknadno, na ceremoniji proslave osvojene titule.

Od rukovodstva MZ Neretvica smo, kao najzaslužniji za osvajanje spomenute titule, dobili potpunu autonomiju i slobodu pri donošenju predmetne odluke, što pozdravljamo i na čemu zahvaljujemo.

Naša ekipa je i prije samog početka turnira imala određene konkretne prijedloge projekata koji bi eventualno mogli biti realizovani osvojenim sredstvima, što nam je davalo dodatni motiv i vjetar u leđa u svim utakmicama.

O tim prijedlozima smo puno razgovarali, ali konačna odluka još uvijek nije donesena. Kada to bude slučaj, informisat ćemo javnost i rukovodstvo Grada Konjica, s kojim ćemo sarađivati u procesu realizacije jednog ili više naših prijedloga.

Želeći ovim kratkim saopštenjem prekinuti sve špekulacije koje se odnose na ovu problematiku, još jednom zahvaljujemo na ogromnoj podršci koju smo imali tokom svih utakmica turnira, kao i na hiljadama čestitki poslije osvajanja titule.”

Uživajmo u ovim velikim trenucima i uspjesima, a odluku o tome gdje će i pod kojim uslovima sredstva biti usmjerena prepustimo onima koji su i najzaslužniji što će ista doći upravo u dolinu Neretvice – igračima i treneru Sehminu Hakaloviću” – navodi se u usaglašenoj izjavi igrača Mjesne zajednice Neretvica.

radiokonjic.ba

Foto: radiokonjic.ba

24.01.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima