3.5 C
Konjic
4 veljače, 2023

Drugi upravo čitaju

Nejra Ćibo: “Obrazovanje je put, a ne cilj”

Da u znanje vrijedi ulagati i da se svaki...

Matični ured Konjic: U 2022.godini rođeno 169 beba, a umrlo 368 osoba

U Matičnom uredu Konjic, koji obuhvata i ured u...

Konjičanka Nedžma Mahmutović kreirala edukativne bojanke za djecu

Da se znanje, rad i trud isplati, pokazuje primjer...

Turnir mjesnih zajednica u malom fudbalu: Finalisti ekipe mjesnih zajednica Neretvica i Bijela

Večeras su u Sportskoj dvorani Konjic odigrane polufinalne utakmice...

FHMZ: Narandžasti meteoalarm od 4. februara 2023. od 00:00 sati do 4. februara 2023. do 23:59 sati.

Federalni hidrometeorološki zavod izdao upozorenje zbog vjetra čiji intenzitet...

Medžlis islamske zajednice Konjic: Uručeno 115 hedija za novorođenu djecu u 2022.godini

Fond za roditeljstvo Medžlisa islamske zajednice Konjic postoji od...

Usaglašena izjava igrača Mjesne zajednice Neretvica

Igrači MZ Neretvica, koja je pobjednik Turnira mjesnih zajednica u malom fudbalu, oglasili se saopštenjem

 “U cilju objektivnog informisanja naših navijača i cjelokupne šire javnosti, a u vezi osvojene novčane nagrade sinoćnjom pobjedom u finalu Turnira mjesnih zajednica u malom fudbalu (100.000,00 KM), igrači MZ Neretvica ističu da će konačna odluka o prijedlozima za utrošak navedenih sredstava biti donesena naknadno, na ceremoniji proslave osvojene titule.

Od rukovodstva MZ Neretvica smo, kao najzaslužniji za osvajanje spomenute titule, dobili potpunu autonomiju i slobodu pri donošenju predmetne odluke, što pozdravljamo i na čemu zahvaljujemo.

Naša ekipa je i prije samog početka turnira imala određene konkretne prijedloge projekata koji bi eventualno mogli biti realizovani osvojenim sredstvima, što nam je davalo dodatni motiv i vjetar u leđa u svim utakmicama.

O tim prijedlozima smo puno razgovarali, ali konačna odluka još uvijek nije donesena. Kada to bude slučaj, informisat ćemo javnost i rukovodstvo Grada Konjica, s kojim ćemo sarađivati u procesu realizacije jednog ili više naših prijedloga.

Želeći ovim kratkim saopštenjem prekinuti sve špekulacije koje se odnose na ovu problematiku, još jednom zahvaljujemo na ogromnoj podršci koju smo imali tokom svih utakmica turnira, kao i na hiljadama čestitki poslije osvajanja titule.”

Uživajmo u ovim velikim trenucima i uspjesima, a odluku o tome gdje će i pod kojim uslovima sredstva biti usmjerena prepustimo onima koji su i najzaslužniji što će ista doći upravo u dolinu Neretvice – igračima i treneru Sehminu Hakaloviću” – navodi se u usaglašenoj izjavi igrača Mjesne zajednice Neretvica.

radiokonjic.ba

Foto: radiokonjic.ba

24.01.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:
[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima