back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

UŽAS U ZAGREBU Sjekirom ozlijedio bivšu ženu i dijete: Curica (1,5) umrla u bolnici, napadač poginuo

Muškarac (41) je kasno sinoć u Zagrebu sjekirom napao bivšu suprugu (41) i 18-mjesečno dijete i pobjegao. Od posljedica zadobijenih ozljeda dijete je preminulo u bolnici u Zagrebu.

Napadač je pobjegao i završio na obilaznici, gdje je na njega naletelo vozilo i na licu mjesta ga usmrtilo, prenose hrvatski mediji.

Iz zagrebačkog javnog tužilaštva kažu da će se o ovom slučaju oglasiti uskoro, jer je policijski uviđaj u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog napada.

Kako nezvanično prenose hrvatski mediji, sinoć oko 20.30 došlo je do porodične svađe.

GP je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerka sa djetetom. Izbila je žestoka svađa, tokom koje je muškarac oštrim predmetom napao ženu i jednoipogodišnju devojčicu.

Obojica su hitno prevezena u zagrebačku bolnicu, ali dijete nije uspjelo spasiti uprkos intenzivnom trudu ljekara. Napadač je pobegao u nepoznatom pravcu kroz komšiluk i završio na obilaznici gde je na njega naleteo automobil. Okolnosti pod kojima se to dogodilo još nisu poznate, a on je preminuo na licu mjesta.

HOROR U ZAGREBU sjekirom ozlijedio bivšu suprugu i dijete: Djevojčica (1,5) preminula u bolnici, napadač preminuo Posušje.info.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima