back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

VILDOZA NAKON DEBIJA: Trebamo još bodova u rukama i samopouzdanja (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su pretrpeli četvrti poraz u Evroligi od Real Madrida (72:56).

Uz Bena Bentila, na meču se istakao novajlija Luca Vildoza.

Argentinac je u debiju za crveno-bele imao 10 poena, 1 skok i 4 asistencije.

Igrali smo dobro od kraja druge četvrtine, treće i dobar deo poslednje četvrtine. Izgubili smo 16 razlike, na kraju nismo mogli da kontrolišemo. Bili smo u igri, imali smo priliku još niže smanjiti zaostatak. Sada moramo da nastavimo sa radom. Nedostaje nam igrač, potreban nam je, treba nam više bodova u rukama i više samopouzdanja. Dobro je biti u timu u kojem se dobro osjećamrekao je Argentinac.

Zatim je dodao:

Već dugo nisam igrao pravu, takmičarsku igru. Igrao sam u NBA ligi, ali to su bile utakmice predsezone. Evroliga je drugačija. Pritisak se osjeća svaki dan, vjerujem da ćemo u narednoj utakmici kod kuće biti još boljizaključuje Wildoza.

Naredni meč Zvezda igra u ponedeljak kada od 18 časova dočekuje FMP Meridijan u ABA ligi.

Foto: KK Crvena zvezda

Sportski centar

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima