back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Bivši nogometaš usmrtio dvije djevojke i pobjegao s mjesta nesreće

Bivši bugarski fudbaler Georgi Semerdžijev sinoć je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u prestonici Sofiji, a dve devojke su poginule.

Bugarski “Sportal.bg” prenosi da je Semerdžijev prošao kroz crveno svetlo na semaforu, udario u drugi automobil i ubio dve devojke koje su bile na pešačkom prelazu.

Nakon nesreće pobjegao je s mjesta nesreće, a bugarske vlasti su za njim raspisale potjernicu.

Navodi se da su nesrećne devojke imale 22 i 26 godina, ali i da je još nekoliko osoba teže povređeno.

Šemerdžijev je u Bugarskoj poznat po svom problematičnom ponašanju, a trenutno ima više od 50 saobraćajnih prekršaja. Lokalni mediji javljaju da je u trenutku nesreće na svom automobilu imao lažne registarske tablice.

Ovaj bivši napadač karijeru je započeo u Levskom iz Sofije, a igrao je i za Vihren, Minyor Peernik, Botev i Radopu…, prenosi N1.

Post Bivši fudbaler ubio dvije djevojke i pobjegao sa mjesta nesreće pojavio se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]