13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

“Druga osnovna škola” Konjic organizuje školski bazar

Školski bazar će se održati u petak 12. maja, a moto ovogodišnjeg bazara je “Kad se male ruke slože”

Vijeće roditelja zajedno sa menadžmentom Druge osnovne škole Konjic, organizuje školski bazar kazala je za radiokonjic.ba direktorica Druge OŠ Konjic Munevera Tinjak, koja je govorila o cilju ove aktivnosti:

“Ova aktivnost ima za cilj pokazati vještine učenika i njihove kompetencije izvan učionice, nastavak saradnje između roditelja i škole, kao i priliku da činimo dobro drugima.  Vrijedni učenici, učitelji, nastavnici i roditelji pripremaju sve što će biti izloženo na bazaru”.

Na školskom bazaru bit će izloženi kreativni radovi učenika, dječiji proizvodi, domaći kolači, zimnica ali i mnogo drugih zanimljivih stvari koje će sugrađani moći kupiti i na taj način dati prilog ovom bazaru.

Kako je naglasila direktorica Tinjak, prikupljena sredstva od bazara će imenovana komisija rasporediti za određene namjene učenika koji su u stanju socijalne potrebe.

Školski bazar će se održati u petak 12.maja tekuće godine od 10:00 do 17:00 sati ispred škole, a u slučaju da bude padala kiša bazar će se realizovati u holu škole.

radiokonjic.ba

09.05.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima