back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

JKP “Vodovod i kanalizacija” Konjic obogaćeno novom namjenskom mašinom koja će omogućiti kvalitetniji rad

Danas je gradonačelnik Konjica Osman Ćatić direktoru Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija Konjic” Tariku Muhibiću uručio ključeve nove multifunkcionalne mašine za rad, čime je je ovo preduzeće obogaćeno modernim rovokopačem. Činu primopredaje ključeva prisustvovali su zaposlenici Tehničke službe preduzeća “VIK”, koji su imali priliku upoznati se sa svim mogućnostima koje novo sredstvo za rad pruža.

“Grad Konjic nastoji u kontinuitetu javna preduzeća učiniti dostupnim i funkcionalnim, u skladu sa svojim programskim ciljevima, a to je da su javna preduzeća dostupna sugrađanima i da su na nivou da odgovore svakom zadatku. Zato nastojimo da obezbjedimo kvalitetna sredstva za rad” – kazao je gradonačelnik Ćatić izražavajući zadovoljstvo i čestitajući upravi i zaposlenicima JKP Vodovod i kanalizacija što na kvalitetan način pružaju usluge građanima.

“Riječ je o mašini rovokopač gusjeničar, koja će nam mnogo koristiti u radu na održavanju i sanaciji mreže i doprinijeti uspješnosti radova, koje izvodimo na cijeloj teritoriji Konjica” – kazao je Tarik Muhibić, direktor JKP Vodovod i kanalizacija Konjic, zahvaljujući se gradonačeniku i Gradskoj upravi na podršci i saradnji.

radiokonjic.ba/konjic.ba

26.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima