back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Jovanović i Lazić iznijeli su očekivanja uoči gostovanja u Realu

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.45 gostuju Real Madridu u okviru 4. kola Evrolige.

Izabranici Vladimira Jovanovića u Madridu će tražiti prvu pobedu u sezoni, s obzirom da sezona nije počela na željeni način.

Tim će biti pojačan za najnovije pojačanje Luku Vildozu, koji je registrovan za ovaj meč, a trener Jovanović je potvrdio da će biti u protokolu.

Dobro znamo ko je Real, vrhunski tim koji je godinama na okupu, pojačan sa nekoliko odličnih pojedinaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se svemu tome doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas čeka teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobru utakmicu, bolju od prethodne u Vitoriji. Nemamo mnogo vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimorekao je Jovanović.

Kapetan Branko Lazić je dao prednost strpljenju.

Prva dva kola Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, a ako se ukaže prilika, oni dobiće rezultat. Nismo još kompletni, polako sastavljamo ekipu nakon povreda, a ni raspored nam ne ide u prilog, što je izuzetno teško na startu Evrolige. Ali idemo korak po korak, pred nama je još puno utakmica i treba nam malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimorekao je Lazić, a potom se osvrnuo na snagu protivnika:

O Realu, izvanrednom timu, jednom od favorita za trofej, timu pokrivenom na svim pozicijama od defanzivaca do centara, ne treba trošiti riječi. Želimo da igramo čvrsto, da se angažujemo i da vidimo zašto će to biti dovoljno u ovom trenutkuistakao je kapiten Zvezde.

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima