back to top
10.4 C
Konjic
23 Aprila, 2024

Livno: Šest osoba privedeno, tri tražile pomoć liječnika, jedna završila u bolnici

Prava drama odigrala se u Livnu kada su mještani izašli na ulice i protestirali u strahu da će ostati bez vode za piće. Tim povodom, Policijska uprava Livno danas je zaprimila zahtjev za pomoć preduzeća Lara Natural Livno, kako bi se obezbijedio njihov nesmetan rad na području “Krivića Gaj” općine Livno, gdje bi se vršila hidrogeološka istraživanja mineralnih sirovina. , kao i pristup mehanizaciji na navedenoj lokaciji.

– Kada su tri osobe dovedene u Policijsku stanicu u Livnu, zatražile su pomoć ljekara. Prevezeni su u Dom zdravlja. Pregledao ih je ljekar u Domu zdravlja, a jedna osoba je upućena na liječenje u Županijsku bolnicu Livno – rekao je glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak.

Tokom protesta privedeno je šest osoba, a cijeli događaj izazvao je ogorčenje cjelokupne bh. javnosti.

Na Posušje.info prvi put se pojavio post Livno: Privedeno šest osoba, troje zatražilo liječničku pomoć, jedan završio u bolnici.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima