back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: Večeras omladinski iftar i prikupljanje sredstava za Palestinu

Mreža mladih MIZ Konjic večeras organizuje iftar za mlade...

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

SIPA: U akciji “Paravan” uhapšene tri osobe u Mostaru, Međugorju i Konjicu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)...

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

Galić otkrio šta Mulalić konstantno traži od njega i ostalih igrača: Da li je ovo razlog dobrih igara Plavih ove sezone?

Pored trenera Plavih Edisa Mulalića, prisutnim medijima se obratio i fudbaler Željezničara Marin Galić.

Galić se prvenstveno osvrnuo na vlastitu igru ​​i napredak, a potom i na igru ​​cijelog tima.

„Naravno da uvijek težiš da budeš bolji i da se usavršavaš, a ja sam napravio veliki napredak otkako sam ovdje i u to se lično uvjeravam. Međutim, naravno da ima još dosta prostora za poboljšanje”rekao je Galić i nastavio:

“Što se tiče ekipe, mislim da igramo relativno dobro i rezultat to pokazuje. Ok, imamo uspona i padova, ali svaku utakmicu u kojoj smo bili malo lošiji, dizali smo se iznad toga i bili bolji. Mnogo smo naučili iz svega. Sada smo imali dva poraza i ostvarili pobjedu u Kupu, što je jako bitno. Čekamo Velež, dobar je tim, igrali smo protiv njih, znamo šta da očekujemo, pripremali smo se cijelu sedmicu i to je to”rekao je Galić.

O saradnji sa Amoahom, ali i onome što Mulalić stalno traži od njega i igrača, Galić ističe:

“Van terena se družimo, dosta komuniciramo, pokušavamo da uskladimo sve situacije u napadu i u defanzivi. Kasnio je sa nama, ali se jako dobro prilagodio, tako da puno pričamo, radi, ali može mnogo bolje, pogotovo što želimo da se borimo za vrh i moramo sve da ispravimo da iz utakmice u utakmicu bude bolje igra. To je ono što šef stalno naglašava, da moramo biti hrabriji i odlučniji kako u posjedu lopte tako i u posjedu protivnika. Uspevamo, ali nekad je bolje, nekad gore, ima milion faktora, nekad se i protivnik čudi, nekad je neko jednostavno bolji i to je to”zaključio je Galić.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima