back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Grad Konjic: Održan sastanak sa predstavnicima Saveza izviđača FBiH

Danas se gradonačelnik Konjica Osman Ćatić sa saradnicima, sastao sa predstavnicima Saveza izviđača FBIH povodom organizacije Smotre izviđača koja će na Boračkom jezeru od 15. – 22. jula 2024. godine okupiti izviđače iz BiH, regiona i Europe.

Pripremamo se za jedan od najvećih izviđačkih događaja na Boračkom jezeru, koji će, kako je planirano, okupiti od 800 do 1000 izviđača iz Bosne i Hercegovine, regije i Evrope. U tim pripremnim aktivnostima očekujemo podršku Grada Konjica, jer planiramo napraviti smotru za pamćenje sa različitim aktivnostima. Oduševljeni smo prijemom i potvrdom gradonačelnika da će biti podrška ovom značajnom projektu za izviđačke organizacije iz Bosne i Hercegovine, na čemu se iskreno zahvaljujemo. Veliki je posao pred nama, ali mislimo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti odgovoriti ovom izazovu” kazao je Nermin Zagorčić, predsjednik Saveza izviđača Federacije BiH, koji je podsjetio na uspješnu dugogodišnju saradnju sa gradonačelnikom Ćatićem i Odredom izviđača “Neretva” Konjic.

Prijave za ovu Smotru već pristižu, a Zagorčić je poručio da Konjic ima jednu od najuspješnijih izviđačkih organizacija u FBIH, te od njih pri realizaciji ovog projekta očekuju najviše.

radiokonjic.ba/ Grad Konjic

26.09.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima