back to top

Drugi upravo čitaju

Konjic: Večeras omladinski iftar i prikupljanje sredstava za Palestinu

Mreža mladih MIZ Konjic večeras organizuje iftar za mlade...

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

SIPA: U akciji “Paravan” uhapšene tri osobe u Mostaru, Međugorju i Konjicu

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)...

Udruženje Pomozi.ba u martu doniralo 775.930,83 KM za liječenje oboljelih bh. građana

U martu mjesecu donirali smo 775.930,83 KM za liječenje...

Nastavak radova na uređenju parkinga u Koloniji

Ovih dana nastavljaju se radovi na uređenju parkovskih površina...

Policajac i uzgajivač pasa zatočili i mučili čovjeka pa mu ‘naručili’ posljednje pomazanje; svećenik: Odradio sam to profesionalno

policajac i uzgajivač pasa zatočili i mučili čovjeka pa mu ‘naručili’ posljednje pomazanje; svećenik: odradio sam to profesionalnoPolicajac i uzgajivač pasa optuženi su zbog protupravnog oduzimanja slobode. Puna tri sata 49-godišnji uzgajivač pasa prolazio je kroz monstruoznu torturu koju su mu priredili policajac M.S. (47) i drugi uzgajivač pasa M.K. (57) u obiteljskoj kući službenika ‘sigurnosti i povjerenja’ s područja Općine Križ nedaleko od Zagreba. Napadnuti muškarac tamo se kobnog 12. ožujka […]

Policajac i uzgajivač pasa zatočili i mučili čovjeka pa mu ‘naručili’ posljednje pomazanje; svećenik: Odradio sam to profesionalno Centralna.ba.

centralna.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima