back to top

Drugi upravo čitaju

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

U izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Konjic će 18. i 19 aprila biti domaćin godišnje MS Community BiH konferencije

Riječ je o jednom od najznačajnijih IT događaja u...

Klis sa Slogom odigrao 2:2

FK Klis je danas u Gornjem Vakufu/Uskoplje odigrao neriješeno...

Klizanje tla u naselju Bijela u Mostaru

Iz OC CZ HNK su jutros saopštili da je...

Danas je Svjetski dan zdravlja – Vaše zdravlje je vaše pravo

Svjetski dan zdravlja, koji se obilježava svake godine 7....

Sjajni napadač jako blizu Sarajeva?

FK Sarajevo sprema se za novu sezonu i uporedo radi na kompletiranju igračkog kadra, a kako su iz kluba ranije isticali, jedna od pozicija na kojoj će se tražiti pojačanje je pozicija napadača.

Napadač Mure Nardin Mulahusejnović blizu je potpisa za klub sa Koševa. Kako saznaje naš portal, usaglašeni su najvažniji detalji transfera i Mulahusejnović bi uskoro mogao obući Bordo dres.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje u sezoni 2020/2021 bio je prvi strijelac prvenstva Slovenije u dresu Kopera, nakon čega je uslijedio transfer u Muru. Povrede i nešto lošija sezona Mure spriječile su ga da ostavi dublji trag u ovom klubu, a Sarajevo, kojem je napadač itekako potreban, spremno je iskoristiti tu situaciju.

U dosadašnjoj karijeri Mulahusejnović je nosio dres Bratstva iz Gračanice, Zrinjskog, GOŠK-a, Maribora te već spomenutih Kopera i Mure, a zanimljiv je period iz GOŠK-a, u kojem mu je trener bio Feđa Dudić i u kojem je Mulahusejnović skrenuo pažnju na sebe.

Da li će do saradnje između dvije strane zaista doći, ostaje da se vidi. Sigurno je da bi Mulahusejnović bio pojačanje i da bi pomogao Sarajevu da kompletira ofanzivni segment ekipe i okrene su drugim pozicijama u timu.

sport1.oslobodjenje.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima