11.5 C
Konjic
27 rujna, 2023

Drugi upravo čitaju

“Škola aktivnih građana i sistemske promjene u nastavi građanskog obrazovanja u BiH”

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić bio gost projekta “Škola aktivnih građana i sistemske promjene u nastavi građanskog obrazovanja u BiH”

U Konjicu je proteklih dana u organizaciji Udruženja izbornih zvaničnika u BiH održana III ljetna škola u sklopu projekta “Škola aktivnih građana i sistemske promjene u nastavi građanskog obrazovanja u BiH, kojoj je kao gost prisustvovao gradonačelnik Konjica Osman Ćatić učestvujući u sadržaju nazvanom “Kafa sa gradonačelnikom “.

"škola aktivnih građana i sistemske promjene u nastavi građanskog obrazovanja u bih"
"Škola aktivnih građana i sistemske promjene u nastavi građanskog obrazovanja u BiH"

U okviru naših aktivnosti imali smo čast da ugostimo gradonačelnika Konjica gospodina Osmana Ćatića. Naši polaznici učenici i profesori iz srednjih škola iz Bosne i Hercegovine i mi kao organizatori uživali smo u pričama gradonačelnika o Gradu Konjicu, mladima, zapošljavanju, nadležnostima i novim projektima. Gradonačelnik je podjelio svoje iskustvo kako je kao najmlađi općinski vijećnik došao i do viših nivoa vlasti, te kandidature za gradonačelnika Konjica. Zahvalni smo na učešću u našim aktivnostima i susretljivosti gospodina Ćatića – kazao je Ernes Jusović, izvršni direktor Udruženja izbornih zvaničnika u BiH.
Projekat se realizuje u saradnji sa partnerskom organizacijom Agora Central Europe, a sve uz finansijsku podršku Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic kroz Transition program.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima