back to top
18.3 C
Konjic
19 Maja, 2024

Barbarez novi selektor Fudbalske reprezentacije BiH

Sergej Barbarez, bivši kapiten Fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, imenovan je za novog selektora našeg nacionalnog tima.

Odluku o Barbarezovom imenovanju na ovu poziciju donio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH, što je najavljeno prije nekoliko dana.

Emir Spahić imenovan za novog direktora Fudbalske reprezentacije BiH.

Tako je FS BiH ispunio dugogodišnju želju većine navijača reprezentacije BiH, koji su priželjkivali svog ljubimca iz igračkih dana na klupi državnog tima.

No, ono što mnoge brine jeste neiskustvo Barbareza u trenerskom i selektorskom poslu, pošto se idol nacije nije bavio nogometom otkad je okončao igračku karijeru.

Sergej Barbarez je ponikao u mostarskom Veležu, a karijeru je završio ljeta 2008. godine, do kada je bio član Bayera iz Leverkusena. Ranije je nosio dresove HSV-a, Borussije Dortmunnd, Union Berlina, Hanse Rostock i Hannovera.

radiokonjic.ba/Klix.ba

Foto:BHRT

19.04.2024.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima