back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

(FOTO) Sjajna organizacija u SC Igman: Završen Balkan Soccer Camp u Sarajevu

Završen je “Balkanski fudbalski kamp – Ilidža 2022”, koji je uspješno okončan kontrolnim utakmicama između učesnika kampa i omladinskih selekcija FK Sarajevo.

– Rezultati utakmica su najmanje bitni, ako se ima u vidu da je Kamp bio izuzetno organizovan i da je svih sedam dana proteklo u miru i tišini, ali i bez povreda, uz veliko druženje svih aktera, istakao je direktor “Balkanskog fudbalskog kampa – Ilidža 2022” Murat Alibašić je dodao:

– Koristim priliku da se zahvalim svim učesnicima Kampa, njihovim roditeljima i svim gledaocima koji su pratili ovaj veliki sportski projekat. Posebnu zahvalnost dugujemo domaćinu – FK Igman, koji nam je stavio na raspolaganje cijeli sportski kompleks. Veliku zahvalnost dugujemo i fudbalskim klubovima Željezničar i Sarajevo, koji su doveli sve svoje omladinske selekcije na Kamp i tako uveličali ovaj sportski događaj.

Ovom fudbalskom događaju svakodnevno je prisustvovao veliki broj legendi bh. fudbala, kao i menadžera i skauta.

– Legendarni Husref Musemić, Mehmed Janjoš, Ismet Štilić, Sanel Jahić, Almir Turković, Senad Žerić, Mirza Varešanović, Omer Joldić, Amar Ferhatović, Muhamed Alaim, Tarik Cerić, Admir Hasančić, te popularni fudbaleri Sarajeva Rijad Kobiljar i Dal Varešanović , kao i šef Akademije FK Sarajevo Aleksandar Borojević.

Inače, stručni štab “Balkan soccer camp – Ilidža 2022” činili su Agim Nikolić, Džemo Smječanin, Erik French, Mehmed Hamzić, Ermin Džeko, Nedim Pehilj, Eldin Muhić i Nedim Runda.

Tokom kampa postignut je dogovor o saradnji između predstavnika USSE i FK Igman.

Predsjednik kluba Senad Šabanović, direktor Adnan Osmanović i sportski direktor Dragan Radović dogovorili su saradnju u kojoj će se dodatno unaprijediti odlični uslovi u SC Igman.

sport1.oslobodjene.ba

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]