Drugi upravo čitaju

Konjic: Zatvorena 17. manifestacija “Dani Sejfullaha ef. Prohe”

Elvedina Cokoja Hebib dobitnica nagrade “Sejfullah ef. Proho” za...

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU...

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik turnira “Konjic Open 2024”

Šesnaestogodišnji FIDE majstor Sanjin Čulum iz Tuzle pobjednik je...

Udruženje “Žena za ženu” Konjic dodijelilo ovogodišnja priznanja

Večeras je Udruženje za pomoć i edukaciju “Žena za...

Klis u Međugorju, u 14 sati pripremni duel sa Željezničarom

Prozivkom igrača, a kasnije i prvim treningom, FK Klis je krenuo s pripremama za nastavak sezone, treneru Kudri su se odazvala 23 igrača, a među njima ima i novih igrača. O nastavku sezone i novim igračima Kudra je govorio za naš portal.

“U nedjelju smo krenuli sa pripremema, trenirat ćemo ovdje na Gradskom stadionu u Konjicu, od novih igrača tu su Vedad Gagula, Mirza Begluk, Seid Omerović i Emir Mustafić sve mladi momci koji će nam pomoći u našim ciljevima”, kazao je trener FK Klis Nedim Kudra.

klis u međugorju, u 14 sati pripremni duel sa željezničarom
Klis u Međugorju, u 14 sati pripremni duel sa Željezničarom

Cilj ostaje isti kao što je bio prije početka sezone, a to je osvajanje titule ističe Kudra.

“Prvi dio smo završili na drugom mjestu prvenstvene tablice, s tim da imamo isto bodova kao i prvoplasirani NK Ljubuški tako da su nam velike šanse da po treći put osvojimo titulu”.

Danas se kreće i sa prvom pripremnom utakmicom, u 14 sati FK Klis će odmjeriti snage u Međugorju sa ekipom Željezničara.

“Za sada imamo dogovorene dvije pripremne utakmice, prva nam je danas u Međugorju protiv ekipe Željezničara, bit će teška utakmica ali to su pripremne utakmice i tu rezultat nekako ide u drugi plan, ali mogu reći da ćemo dati sve od sebe da predstavimo klub kako treba i da odigramo jednu dobru utakmicu. U drugoj priprmenoj utakmici protivnik je ekipa NK Brnjaci .”

Prvenstvo počinje 18. marta tako da će ekipa iz Burutović Polja imati dovoljno vremena da se pripremi za nastavak proljetnog dijela sezone.

radiokonjic.ba

07.02.2024.

alisa@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima