14.4 C
Konjic
30 rujna, 2022

Drugi upravo čitaju

Lukomir: “Luka (ne)mira”?

Uvijek pišu da je u Lukomiru sve dobro, a...

Tko su kandidati za Premijer ligu?

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine,...

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod...

KOMENTAR / Jakirović sada mora pokazati da je kompletan

Utisci se još slažu, niko nije siguran šta su...

Počela naplata parkinga kod Gradske džamije i Ćuprije

JKP Standard je počeo  sa primjenom nove Odluke o...

Majka ostavila bebu u autu, policija spriječila tragediju

Desetomjesečno dijete koje je bilo samo u vozilu spašeno je u utorak poslijepodne u Puli, zahvaljujući brzoj intervenciji policajke koja je gurnuvši ruku kroz prozor uspjela otvoriti vrata automobila, izvijestila je istarska policija.

Policija je oko 14 sati zaprimila dojavu građana da se u Marulićevoj ulici u Puli nalazi dijete u BMW-u riječkih registarskih oznaka, a na lice mjesta odmah je upućena najbliža policijska patrola.

Policajka je uspjela da otvori vrata tako što je provukla ruku kroz djelomično otvoren prozor i izvukla dijete iz vozila. Policajci su pozvali Hitnu medicinsku pomoć i dijete je prevezeno u pulsku bolnicu kako bi mu ukazali liječničku pomoć, s obzirom da je neko vrijeme proveo u vozilu te da je plakao, znojan i imao temperaturu kada je pronađen.

Istarska policija utvrđuje okolnosti događaja i provest će kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije, koji inače živi u Puli.

Policija je još jednom upozorila građane da djecu ne ostavljaju samu u vozilima na visokim temperaturama, jer posljedice mogu biti fatalne – smrt djeteta ili teško narušeno zdravlje.

Post Majka ostavila bebu u autu, policija spriječila tragediju Dnevni.ba.

dnevni.ba

Možda vas zanima