13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca

U blizini Smrekove Glavice na predjelu Gornji Poplat kod Stoca, pripadnici gorske službe spašavanja pronašli su u utorak tijelo nestalog SV, za kojim se tragala tri dana.

Tijelo je pronađeno na nepristupačnom terenu 400 metara od najbližeg puta. Gorske službe spašavanja su u nedjelju, na poziv porodice, pokrenule akciju potrage i spašavanja za nestalim 90-godišnjim SV iz Banjaluke na području Poplata kod Stoca.

U akciji je tokom tri dana učestvovalo preko 120 pripadnika gorskih službi spašavanja iz Čapljine, Žepča, Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Širokog Brija, Gruda, Posušja, kao i pripadnici DVD-a Stolac, Policijske stanice Stolac i mještani.

Osim ljudskih resursa, korišteni su i potražni timovi sa psima, dronovi i termovizijske kamere, saopćeno je iz GSSuBiH.

Pronađeno tijelo nestale žene kod Stoca prvi put se pojavio na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima