13.1 C
Konjic
30 studenoga, 2023

Drugi upravo čitaju

Nova programska šema O Kanala donosi prepoznatljive autorske emisije, zabavne formate i najbolju glumačku postavu na vaše ekrane!

S posljednjim danima zime nova programska šema O Kanal televizije donosi pregršt kvalitetnog sadržaja iz vlastite produkcije, stranog serijskog i filmskog programa, prepoznatljive autorske emisije i zabavne formate.

Da svakog gosta ipak nije tri dana dosta dokazivat ćemo svakog petka u 20 sati na Oslobođenje podcast platformi i utorkom od 21 sat na O Kanalu.  Za to će se pobrinuti naš popularnim pjevač Elvir Laković Laka u podcastu „Opet Laka“ u čijem je nazivu pojašnjena njegova  suština. Laka će u svom prepoznatljivom stilu biti gost vlastitog podcasta, a voditelji su ti koji se mijenjaju. Nije vam posve jasno o čemu se radi?! Samo ćemo vam reći da će biti riječi o mnogo toga. Od (ne)kulture, politike, znanja, imanja, neznanja, neimanja, umjetnosti, sporta, vremena, kvantne fizike, horoskopa, sakupljanje salvetica,… Sve teme su dozvoljene u razgovoru sa Lakom, a kako i ne bi, jer jedan je Laka!

Ukoliko ste u potrazi za novim avanturama, željni ste filmske akcije ili se volite opuštati uz nove i neobične ljubavne priče?!  U serijskom i filmskom programu O Kanala pronaći ćete pravi sadržaj za sebe. Neka od najpoznatijih lica iz svjestke kinematografije zaigrat će uloge u našem programu.

Na O Kanalu se emituje Britanska serija “Avanture Heti Feder” koja je za kratko vrijeme osvojila gledatelje širom zemlje.  Radnja je smještena u periodu viktorijanske Engleske, krajem 19. stoljeća, a priča prati siroče – crvenokosu devojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.  Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učinit će sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživeće mnoge uzbudljive avanture koje možete pratiti od ponedjeljka do petka u 15 sati.

Ukoliko ste ljubitelj drugačije vrste avantura i uzbuđenja  uz romantiku i emocije, onda je pravi izbor serija “Bandolera”. Od ponedjeljka do petka u 17:20 sati možete gledati uzbudljivu sagu o Sari, studentici  španjolske književnosti na Oxfordu. Sarin je život bogat materijalnim, ali prazan emocijama. Ona sanja o pisanju i čezne za avanturama. Jednog dana, odluči napustiti udobnost svog doma i odlazi na nezaboravno putovanje u Andaluziju. Sara doputuje u malo selo na jugu Španjolske u kojem upravo započinje proces pobune među potlačenim seljacima. Kontroverzna banditska organizacija pod nazivom “Crna ruka” širi nasilje i nesigurnost, a to je upravo ono što je Sara i željela – avanturu i uzbuđenja. Hoće li se Sara na kraju vratiti u Englesku ili prihvatiti život kao Bandolera saznat ćete u ovoj izvrsnoj seriji.

Za ljubitelje akcije, dvostrukih života i tajnih agenata  tu je i serija “Biro”. Radnim danima u 20 sati pratite francuskog obavještajnog oficira  “Malotrua”, koji  tajno boravi u Siriji 6 godina, nakon čega ga iznenada pozivaju da se vrati kući. Suočava se sa poteškoćama sopstvenog tajnog identiteta I nestankom  prijatelja u Alžiru.

Zabave u novoj programskoj šemi neće nedostajati ni kroz filmski sadržaj, neke od najpopularnijih naslova donosimo na vaše ekrane.

“Sam protiv mafije” (Seized) naziv je filma  u režiji Isaaca Florentineakoji prati  žrtvu otmice, sina bivšeg specijalca, koji kreće u borbu protiv opasnih bandi kako bi ponovo video svog sina živog i zdravog. Scott Adkins, Mario Van Peebles, James P. Bennett i Steven Elder samo su dio glumačke postave koju na vaše ekrane donosimo 18.03.2023.

Chris Walters, Jackson Berlin, Darren Andrichuk, Stephen Kloppenburg i Robert Allen Hughes će vas vratiti u period završetka Drugog svjetskog rata u priči o preživljavanju  u filmu “Beyond the line”. Poraziti neprijatelja i vratiti se živ na siguran teritorij pravi je izazov pun obrta u režiji Jason Millsa.

Uz film “Savršen par” (Perfect match) zapitat ćete se da li se suprotnosti privlače ili je ipak obratno i šta kada je hemija prisutna između dvoje ljudi ali su oni potpune suprotnosti…  Hoće li Zoi i Oliver premostiti razlike između njih dvoje saznajte  već u nedjelju 19.03.2023.

Jeste li se ikada našli u “namještaljci” ?  Ako i niste, sasvim sigurno ćete je proživjeti 24.03.2023. kroz “Setup” film i velika imena poput 50 Centa, Bruce Willisa i Ryan Phillippea. Oni su dugogodišnji prijatelji odrastali zajedno na detroitskim ulicama i  predodređeni za kriminal. Poslije uspješne, ali krvave pljačke dijamanata, Vincent se okrenuo protiv svojih prijatelja i pucao u njih. Sonny je preživio, a kad se oporavio bio je spreman na osvetu…

Gdje je Stiven Segal tu je i dobar film, ovo nepisano pravilo važi širom svijeta, a na O Kanalu njegovo glumačko umijeće donosimo u filmovima: „Killiing Salazar“ koji je na programu emitovanja  31.03.2023. 07.04. 2023, rezervisan je za „End of a Gun“, a 14.04.2023. donosimo „Force of Execution“„Maximum Conviction“ vas očekuje 05.05.2023. , „Mercenary: Absolution“ 15.05.2023. i „Good Man, A“ 21.04.2023.

Iako niste navikli da je gledate u romantičnim komedijama Milla Jovovich će vas oduševiti ulogom u „You Stupid Man“ (Ti glupi čovječe). Ne propustite ovo ostvarenje  2. aprila i budite uz program O Kanala jer vas očekuje mnogo zabave, avanture i akcije kroz neka od najboljih svjetskih ostvarenja!

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima