7.5 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

Pronađeno tijelo ispod Ljubuče

Prema saznanjima dežurne ekipe Radio Konjica, ispod LJubuče (područje grada Konjica) pronađeno je tijelo za sada još neidentifikovane osobe. To nam je potvrdio i dežurni u operativnim centru PU Konjic koji je poručio i da su ekipe policijske uprave na terenu kako bi izvršili uviđaj.

Kontaktirali smo i dežurnu ekipu hitne medicinske pomoći budući da su i oni na terenu. Prema njihovim riječima, lokalno stanovništvo je pronašlo tijelo za koje nisu mogli utvrditi da li se radi o muškarcu ili ženi jer je, prema onome što su mogli primijetiti, smrt nastupila davno. Sumnjaju da je riječ o čovjeku koji je nestao u decembru 2021.ali, tek nakon obavljenog uviđaja moći će se sa sigurnošću utvrditi.

Na terenu su, osim pripadnika PU Konjic, HMP i mrtvozornik te ekipa Gorske službe spašavanja Prenj.

radiokonjic.ba

11.03.2023.

[email protected]

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima