back to top

Drugi upravo čitaju

Klizanje tla u naselju Bijela u Mostaru

Iz OC CZ HNK su jutros saopštili da je...

Danas je Svjetski dan zdravlja – Vaše zdravlje je vaše pravo

Svjetski dan zdravlja, koji se obilježava svake godine 7....

Nova pobjeda KK Konjic

KK Konjic je večeras pobijedio Čelik iz Zenice na...

Sarajevo i Igman odigrali 3:2

Večeras je na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrana utakmica...

Konjic: Održan omladinski iftar

U dvorištu Gradske džamije u Konjicu večeras je organizovan...

Savić Je Objavio Popis Za Svjetsko Prvenstvo

Izbornik vaterpolske reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je sastav reprezentacije koja će od 19. lipnja do 3. srpnja nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Članovi su: Branislav Mitrović (kapetan, Vasas), Lazar Dobožanov (Radnički), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Sava Ranđelović (Vašas), Nikola Jakšić (Novi Beograd) . , Radomir Drašović (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Marko Radulović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Đorđe Lazić (Brescia), Nemanja Vico (Radnički).

Rezerve su: Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd).

Ovo je reprezentacija Srbije, momčad igrača u koju imam maksimalno povjerenje i siguran sam da će dati sve od sebe da zabilježe dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu.kazao je Savić.

Tri su igrača koji će prvi put nastupiti na Svjetskom prvenstvu: Nikola Lukić, Gavril Subotić i Marko Radulović.

Reprezentacija putuje u Szeged u nedjelju, 19. lipnja. Dva dana kasnije, utakmica prvog kola sa selekcijom Amerike je, 23. lipnja rival je Australija, a 25. lipnja Kazahstan. Nakon toga natjecanje se nastavlja na bazenu “Alfred Hajos” u Budimpešti.

Sutra je slobodan dan, u petak je na rasporedu sparing s Amerikom, a prije jutarnjeg treninga u subotu na otvorenom bazenu 25. svibnja Milan Gale Muškatirović imat će priliku uzeti izjave, izraditi video i foto materijale, ali će mediji biti službeno obaviješten.

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima