back to top

Drugi upravo čitaju

Nova pobjeda KK Konjic

KK Konjic je večeras pobijedio Čelik iz Zenice na...

Sarajevo i Igman odigrali 3:2

Večeras je na stadionu "Asim Ferhatović Hase" odigrana utakmica...

Konjic: Održan omladinski iftar

U dvorištu Gradske džamije u Konjicu večeras je organizovan...

Konjic: Večeras omladinski iftar i prikupljanje sredstava za Palestinu

Mreža mladih MIZ Konjic večeras organizuje iftar za mlade...

Večeras noć Lejletul-kadr

Večeras sa akšam namazom nastupa najodabranija noć u godini,...

Poziv Željezničara Sam Prihvatio Objeručke, Ostavit ću Srce Na Terenu

Najbolji strijelac Prve lige Federacije i sada već bivši napadač GOŠK-a, Dženan Haračić, danas je i zvanično postao novi igrač FK Željezničar.

U razgovoru za zvaničnu klupsku stranicu, Haračić je otkrio prve impresije po dolasku na Grbavicu.

‘U Željezničar sam došao iz GOŠK-a, za koji sam postigao 21 pogodak. Nakon što se završila sezona, dobio sam poziv Željezničara i brzo smo našli zajednički jezik. Nisam imao dileme da li ću prihvatiti ponudu ili ne. Ja sam sretan što sam tu. Nadam se da ću svojim golovima donijeti što više bodova”, kazao je Haračić.

Haračić je u karijeri postigao preko 80 golova, a na pitanje može li nastaviti seriju u Premijer ligi BiH, on je rekao kako se nada da može.

Uz kvalitetne pripreme i dobar rad, prije svega, nadam se da ću se nametnuti treneru Mulaliću i njegovom stručnom štabu, te da će biti golova”, kazao je Haračić, a potom dodao.

Kako u Bugojnu, tako i širom BiH, Željezničar ima dole jednu ogromnu armiju navijača i oni su svi ”ludi” za Željezničarom. Kod mene kući isto tako svi navijaju za Željezničar, a kada je došao poziv, uopšte nije bilo dileme. Prihvatio sam to objeručke”.

Na pitanje kakvog Dženana će navijači gledati na terenu, novi fudbaler tima sa Grbavice je kako može obećati da će ostaviti srce na terenu.

Navijači trebaju ostati takvi kakvi jesu, da nas podržavaju i da budu naš 12. igrač. U prošloj sezoni je Grbavica bila najposjećeniji stadion i nadam se da će biti i u idućoj sezoni. Mogu obećati da ću ostaviti srce na terenu, da ću se boriti, a nadam se i da će doći golovi’‘, kazao je Haračić.

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima