back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Sretan 1.maj: Čestitka gradonačelnika Osmana Ćatića i predsjednika Gradskog vijeća Kenana Grede

“Poštovani sugrađani,

svjesni značaja borbe koja je vođena kroz historiju za radnička prava i radničku solidarnost u svoje lično ime i ime svojih saradnika u povodu 1. maja Međunarodnog praznika rada upućujemo vam iskrene čestitke.

Želimo da Praznik rada bude prilika za njegovanje njegovih osnovnih vrijednosti, uz podsjećanje da je trajna obaveza svih nas truditi se i nastojati svojim aktivnim djelovanjem stvarati uslove da oni koji nisu ostvarili svoj radni status, to ostvare kroz vlastitu inicijativu uz podršku zajednice ili kroz razvoj privrednih subjekata u lokalnoj zajednici.

Sa željom da Međunarodni praznik rada provedete u zdravlju i miru sa porodicom i prijateljima, još jednom vam upućujemo iskrene čestitke.”

radiokonjic.ba/konjic.ba

01.05.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima