Drugi upravo čitaju

FK Igman – HŠK Posušje 3:0

Musemić: Nisam bio zadovoljan sa prvih 15 minuta igre, a onda smo napravili 3-4 jako kvalitetne akcije i postigli lijepe golove

Fudbaleri Igmana danas su ostvarili pobjedu u okviru 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu protiv Posušja, rezultatom 3:0.

Strijelci za Igman bili su Ramić u 33. minuti, Jakupović u 74. i Hrelja u sudijskoj nadoknadi utakmice.

fk igman – hšk posušje 3:0
FK Igman – HŠK Posušje 3:0

Šef stručnog štaba FK Igman Husref Musemić nakon utakmice je za Radio Konjic izjavio:

                „Vidjelo se na početku prvog poluvremena, pogotovo prvih 15 minuta da je bio veliki pritisak na igračima obzirom na važnost utakmice, jer igrate sa ekipom koja se sa vama bori za opstanak. Tih 15 minuta se primjetio strah, što je i normalno jer se svaka greška skupo plaća. Uspjeli smo dati gol na vrijeme i to je već bilo olakšanje. Na poluvremenu sam im rekao da imamo rezultat 1:0, da moramo bti pametni i ne smijemo izlaziti visoko, da ćemo dobiti prostor iza leđa jer se Posušje mora dići u datom trenutku, što se i dogodilo. U drugom poluvremenu smo promijenili formaciju i relativno pogodili sa izmjenama. Osvojili smo tri boda i napravili 3-4 jako kvalitetne akcije i lijepe golove za bosanskohercegovačke prilike.“

radiokonjic.ba

01.04.2023.

amra@radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima