-1.5 C
Konjic
9 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

Odbojkaški klub Konjic danas ugostio ekipu iz Travnika

Odbojkašice kluba Konjic, predpionirke, pionirke i kadetkinje, u 5.kolu Odbojkaške lige SBK danas  su bile domćinke utakmice sa ekipom OK Victory iz Novog Travnika. Predpionirke su poražene od OK Victory rezultatom 0:2. Pionirke su ostvarile pobjedu rezultatom 2:0, a kadetkinje 2:1.

odbojkaški klub konjic danas ugostio ekipu iz travnika
Odbojkaški klub Konjic danas ugostio ekipu iz Travnika

“Zahvaljujemo se našim sportskim prijateljima koji su doveli u naš grad oko šezdesetak curica, s naših pedesetak to je već velika stvar. Igralo se osim zvaničnih ligaških utakmica bezbroj revijalnih. Na naše veliko zadovoljstvo sve je prošlo u fer i korektnoj borbi. Kući se vraćamo bez ijedne i najmanje povrede, a bogatiji za puno novih poznanstava” navodi se na FB stranici Odbojkaškog kluba Konjic.

radiokonjic.ba

05.11.2023.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima