20.5 C
Konjic
1 prosinca, 2023

Drugi upravo čitaju

PU Konjic: u proteklih 7 dana evidentirano 5 saobraćajnih nezgoda

Prema izvještaju PU Konjic za period od 10.  do 17. oktobra iz oblasti kriminaliteta evidentirano je 10  krivičnih djela na području Konjica.

Javni red i mir narušen je jednom na području Konjica.

Iz oblasti saobraćaja evidentirano je 5 saobraćajnih nezgoda: 2 na području Konjica , 2 na području Jablanice i jedna ona području Prozora. U ukupnom broju saobraćajnih nezgoda smrtno su stradala dva lica, dok su konstatovane teže tjelesne povrede kod jednog lica. Utvrđene su lakše tjelesne povrede kod jednog lica.

radiokonjic.ba

17.10.2022.

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba. Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je  RTV Konjic dd,  i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije. Obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati i putem:

[email protected]

[email protected]

+387 36 726 267

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima