4.3 C
Konjic
27 studenoga, 2022

Drugi upravo čitaju

Intervencija konjičkih vatrogasaca

Večeras su konjički vatrogasci imali intervenciju na gašenju požara...

Merima Tanović Čamo: Logopedija i fudbal su moje dvije velike ljubavi

Mostarka Merima Tanović Čamo, koja radi u Konjicu kao...

U Konjicu obilježena 30. godišnjica osnivanja 4. korpusa ARBiH

Danas je u Konjicu obilježena 30.godišnjica od formiranja 4....

Omar Halilović osvojio peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Turskoj

Omar Halilović, član Karate kluba “Bošnjak” Konjic, koji se...

Ranjeni torcidaš: Jedan policajac mi je rekao “neka sam te upucao, smeće”

Navijač Hajduka koji je povrijeđen prilikom obračuna policije i...

Sajam trešnje 2022: Konjičanin Šerif Korić dobitnik medalje Zlatna trešnja za Bagremov med

Održan je 20. Međunarodni Sajam privrede, poljoprivrede i turizma...

Tužna sudbina jedne sportkinje: Trostruka svjetska prvakinja prodaje 18+ fotografije da zaradi za nastup na ZOI-ju

Elise Christie je britanska nacionalna brza klizačica koja je posljednjih dana postala poznata po pokretanju OnlyFans-a gdje prodaje svoje fotografije i videozapise od 18+ za 11 dolara mjesečno.

Međutim, pravi razlog njene velike popularnosti je razlog zašto je Christie otvorila ovaj profil. Naime, razlog je taj što bi mogla prikupiti novac potreban za put na Zimske olimpijske igre 2026. godine.

Trostruka svjetska prvakinja propustila je Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022. zbog povrede ligamenata, nakon čega je najavila povlačenje.

To je objavila u intervjuu za BBC, da bi nekoliko mjeseci kasnije najavila da će pokušati da se takmiči za naredne Olimpijske igre.

Ona je tom prilikom istakla da je napravila finansijski plan kako bi zaradila novac za odlazak na Olimpijske igre. Počela je promovirati svoje OnlyFans, a dala je nekoliko intervjua u britanskim medijima kako bi objasnila zašto je to započela. Međutim, svi se razlozi svode na jedno – novac.

Prije tačno godinu dana, Christie je šokirala Britaniju objavljivanjem autobiografije u kojoj je priznala da je silovana i opisala kako se tačno to dogodilo.

„Sjećam se da sam bio sa svojim saigračem. Kupili smo piće i nakon samo nekoliko gutljaja jedan momak mi je prišao i počeo da priča sa mnom. Nisam previše razmišljao i prihvatio sam razgovor. Zatim me je ponudio pićem. Rekao sam mu da već imam jednu, ali on se vratio s drugom i rekao: ‘Probaj ovo.’ Otpio sam nekoliko gutljaja, bio sam naivan. Nisam čak ni popio cijelo piće i već sam se počeo osjećati čudno. Bilo je oko 22 sata i nisam htela da ostanem vani dok sam se tako osećala”, rekla je Kristi i dodala:

PROČITAJ:   Zelenski na društvenim mrežama podijelio fotografije masovne grobnice u Izjumu: ‘Ovo cijeli svijet treba vidjeti…‘

“Osjećao sam se čudno i moje tijelo nije funkcionisalo kako treba. Pokušala sam da pobjegnem od njega, ali jednostavno nisam mogla, koliko god se trudila. Kad god bih pao na pod, trčao je za mnom i vukao me. Na kraju me je ubacio u taksi. Nejasno se sjećam da sam zamolio taksistu da nas ne vodi do kuće tog tipa i da me odveze na moju adresu. U jednom trenutku smo zapravo bili blizu mesta gde sam živeo i tada sam vrisnula: ‘Evo, moramo da skrenemo tamo.’ Međutim, grabežljivac je uvjerio taksistu da sam ja njegova djevojka i da sam samo pijana, te nas je odvezao do svoje kuće.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelila E lise Christie (@elisechristielikescake)

||–>

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelila E lise Christie 🌼 (@elisechristielikescake)

||–>

sport1.oslobodjene.ba

javno.bamostarski.info

Možda vas zanima