back to top
23.3 C
Konjic
18 Maja, 2024

Udruženje poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic: za predsjednika izabran Jasmin Badžak; zamjenik predsjednika Nedžad Maksumić 

Danas je u Hotelu Garden city održana svečana sjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic, na kojoj su izabrani predsjednik i zamjenik predsjednika Udruženja.

Za predsjednika Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic ponovo je izabran Jasmin Badžak, a za zamjenika predsjednika Nedžad Maksumić.

Naredna sjednica Udruženja zakazana je za 23. januar, kada će se razmatrati planovi za 2023.godinu.

Podsjećamo, da su delegati Skupštine Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic na sjednici, koja je održana 15. decembra 2022., izabrali novi Upravni odbor od sedam članova u sastavu: Armin Sarajlić, Hamid Hajduk, Jasmin Badžak, Nedžad Maksumić, Kasim Džajić, Muhamed Harbinja i Arnel Halilović, a za predsjednicu Skupštine Udruženja je izabrana Matea Marković Ćukle.

radiokonjic.ba

Foto: Udruženje poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic

16.01.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima