back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

VELIKA SAGA SE BLIŽI KRAJU: Ronaldo blizu rješenja za nadolazeću sezonu!

Nakon velikih kontroverzi i potrage za novim klubom, čini se da je Cristiano Ronaldo trenutno najbliži ostanku na Old Traffordu.

Makar se zasad vratio tamo, kako kaže tradicionalno dobro upućeni Fabrizio Romano, kako bi razgovarao s čelnicima i pronašao najbolje rješenje za obje strane.

Portugalac je izrazio jasnu želju da po drugi put ovog ljeta napusti Junajted, jer želi da nastavi sa igranjem Lige šampiona, što neće moći sa sadašnjim klubom.

Interes su pokazali Chelsea i Napoli, u jednom trenutku se pojavila informacija da je i Bayern u igri za njegov potpis – što su Bavarci demantovali – a sam igrač je istakao da bi jednog dana volio da se vrati u Sporting, ali to nije realno trenutno.

Ali čini se da nijedan klub nije bio spreman da izađe u susret zahtjevima jednog od najboljih Fudbaler ikada u poznim igračkim godinama.

Podsjetimo, Ronaldo nije otputovao sa saigračima na turneju po Aziji i Australiji, gdje se ekipa pripremala za početak nove sezone.

Iako želi da akcenat bude na mladoj okosnici tima, novi trener velikana iz Manchestera ne krije želju da zadrži višestruko najbolje Fudbaler svijeta.

Sportski centar

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]