back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Vozač teško ozlijedio dijete i htio otići s mjesta nesreće

U saobraćajnoj nesreći u Štikadi sinoć oko 20.40 sati teško je povrijeđeno dijete koje je na njega pod utjecajem alkohola naletio vozač koji je vozio iz smjera Gračaca prema Gospiću.

Vozač (45) automobila zagrebačke registarske oznake sletio je s kolnika ulijevo i prednjim dijelom automobila naletio na dijete, pješaka, koje se kretalo u suprotnom smjeru uz desnu ivicu van kolnika. .

Želio je da napusti lice mjesta bez ukazivanja pomoći povrijeđenom, iako je to mogao učiniti bez veće opasnosti po sebe i druge. Dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je na liječenju u KBC-u Zagreb, a vozač je uhapšen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, priopćeno je iz Policijske uprave ličko-senjska.

Po prvi put na Posušje.info pojavio se post Vozač je teško povrijedio dijete i želio napustiti mjesto nesreće.

www.posusje.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]